Naše priče

ストーリー

Rijeka 川

Kendo klub Rijeka se želi ovom izjavom osvrnuti na trenutnu situaciju vezanu uz sve veći broj oboljelih od zaraze virusom COVID-19 u našoj okolici, posebice u sjevernom dijelu Italije.

Svoje redovne aktivnosti – treninge kenda i iaida održavamo i dalje u potpunosti i u redovnom rasporedu. Kako bi osigurali zdravu atmosferu na našim treninzima molimo članove da postupaju kako bi i inace postupali s bilo kojim drugom (zaraznom) bolesti, tj. da održavaju redovnu higijenu, izbjegavaju rukovanje i bliski kontakt s prehlađenim ili oboljelim osobama, a u slučaju pojave simptoma gripe ili prehlade da ostanu kod kuće.

Vodstvo kluba redovno prati izvještaje Zavoda za javno zdravstvo, a prema potrebi će se savjetovati i sa nadležnim tijelima (ministarstvoa zdravstva, sporta, unutarnji i/ili vanjskih poslova) kao i sa sportskim savezom oko potrebnih akcija ili restrikcija koje za sada apsolutno nisu potrebne.

Isto tako molimo svoje članove da se ponašaju odgovorno i zrelo te da se drže uputa i preporuka isključivo službenih tijela – posebice Zavoda za javno zdravstvo koje na linku:

https://www.hzjz.hr/priopcenja-mediji/koronavirus-najnoviji-podatci/

pruža sve potrebne informacije oko ove situacije, te ministarstava zdravstva, školstva, sporta i unutarnjih poslova, a u slučaju potrebe za putovanjima van države i ministarstva vanjskih poslova. Nema potrebe da se paničari i/ili vjeruje razno raznim izvorima, kao što ni nema potrebe da se uvode restrikcije i/ili akcije koje nadmašuju one koje preporučaju državna tijela.

Wakaba Cup 2023

Naši članovi su imali izniman uspjeh na ovogodišnjem izdanju Wakaba Cupa u Austriji! Individualna kategorija – Junior B: Lucijan Sobol Martin Vukelić Roman Matić Timsko

Read More »

32. Europsko kendo prvenstvo

Hrvatska reprezentacija uspješno je završila svoje sudjelovanje na 32. EKC-u, te nakon kratkog predaha (do utorka ) nastavlja pripreme za predstojeće Svjetsko kendo prvenstvo koje

Read More »

Svibanj 2024

Četvrtak 16. svibanj .

17:30 – 19:00
居合道稽古 - Iaido keiko
Osnovna škola - Scuola elementare Dolac, Dolac 12, 51000, Rijeka, Hrvatska
Recurs weekly

Petak 17. svibanj .

19:00 – 21:00
剣道稽古 - Kendo keiko
Dvorana mladosti, Trg Viktora Bubnja 1, 51000, Rijeka, Hrvatska
Recurs weekly

Subota 18. svibanj .Nedjelja 19. svibanj .

Zurich cup
Zürich, Švicarska

Ponedjeljak 20. svibanj .

19:00 – 21:00
剣道稽古 - Kendo keiko
Dvorana mladosti, Trg Viktora Bubnja 1, 51000, Rijeka, Hrvatska
Recurs weekly

Utorak 21. svibanj .

17:30 – 19:00
居合道稽古 - Iaido keiko
Osnovna škola - Scuola elementare Dolac, Dolac 12, 51000, Rijeka, Hrvatska
Recurs weekly